Zondag 26 juli

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

 

Vandaag hield ik een rustdag. Om 9.15 arriveerde ik bij de kerk van HRC in Fort Macleod. Ik werd hartelijk ontvangen door pastor Wade Koenen, de predikant van deze kleine gemeente. In de morgendienst preekte hij over 1 Timotheus 6: 11-15: drie sleutels tot het in praktijk brengen van een geloofsbelijdenis, in verband met de Openbare belijdenis, die twee leden deze morgen aflegden.

 090725_54 IMG_5402 Fort Macleod Church of HRC

Fort Macleod, kerk van de HRC

Na de dienst werd er koffie gedronken en introduceerde de pastor me bij de familie Vanden Brink, waar ik lunch zou kunnen gebruiken. We reden eerst naar de ouders van Vanden Brink, waar we koffie dronken en toen naar zijn eigen huis voor lunch.

Al snel was het tijd voor de middagdienst. In deze dienst werd de Heilige Doop bediend. Pastor Koenen preekt over Exodus 34: 6-7, waarin God zich aan Mozes openbaart in zijn heerlijkheid. Ook deze preek was goed te volgen. De predikanten van HRC wordt geleerd om eenvoudig te preken, op het niveau dat een 12-jarig kind kan begrijpen.

Na de dienst reed ik naar Sunset Motel, waar ik de rest van deze dag rustig doorbracht. Mooie dag met aan het eind van de middag regen en licht onweer.

Afgelegde afstand 1,5 mijl

 

Ga voor foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Terug naar boven

 

Reageren? Ga naar het gastenboek of stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 07 oktober 2009