Zondag 5 augustus 2007

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

Vanmorgen was ik om 08.00 uur bij mijn oom voor breakfast. Daarna vertrokken we naar de kerk van The River of God Fellowship, die vlak in de buurt staat. Om 09.30 uur startte Adult Bibleschool, Bijbelonderwijs voor alle leeftijden. Er waren ca. 15 mensen aanwezig. We lazen een stukje uit de Bijbel, er werden wat kennisvragen gesteld en vervolgens werd samen nagedacht over een Bijbelgedeelte.

Om 10.45 uur begon de dienst. Aan het begin heeft een ouderling de leiding. Deze laat een aantal liederen zingen, waarna hij het woord geeft aan de pastor. Hij spreekt een message (= preek) uit, waarna de dienst wordt besloten. Deze gemeente is te karakteriseren als pentecostal. Men baseert zich vooral op de Bijbel en neem nadrukkelijk afstand van belijdenissen die later zijn opgesteld.

Na de lunch bezochten we een andere nicht, die op een prachtig plekje in New Jersey woont. Zij is ooit wel eens in Nederland geweest en beheerst de Nederlandse taal. Tijd om eens flink bij te praten dus.

We reden langs een andere route terug naar Easton en stopten even bij het motel om te zien of de airco aan stond. Toen bleek dat ze mijn kamer aan iemand anders hadden verhuurd! Gelukkig had ik niets achtergelaten... Na veel geharrewar kreeg ik een andere kamer voor de helft van de prijs.

 

Afgelegde afstand vandaag: 2 mijl

Afgelegde afstand totaal: 4263 mijl

 

Ga voor foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15 juli 2008