Zaterdag 4 augustus 2007

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

Na een continental breakfast in het motel in Reading vertrok ik over Rt 222 naar het oosten, tot ik bij 662 kwam, die ik een eindje noord reed, om na korte tijd 143 te kiezen, een prachtige Zwarte-Woud-achtige weg door de heuvels van Pennsylvania. Via deze mooie route kwam ik op I78 die ik in oostelijke richting reed tot de laatste afslag voor New Jersey. Op mijn kaart stond deze vermeld als nummer 22, maar inmiddels hebben ze de afritten ook hier hernoemd, zodat de afslag nu onder nummer 75 bekend staat. (In bijna alle staten waar ik geweest ben corresponderen de afritnummers op de Interstates inmiddels met het aantal mijlen vanaf het begin van de Interstate.)

Ik stopte bij het tankstation en belde zoals afgesproken even naar mijn oom, die me vijf minuten later oppikte en voorreed naar zijn huis in Easton. Na een praatje en een drankje reden we door de stad, die op een knooppunt van rivieren ligt. We bekeken enkele mooie plekjes, deden boodschappen en bezochten een van mijn nichten die daar woont.

Easton PA, bruggen over de Delaware

 

's Middags kwam een andere nicht even langs met haar kinderen en braadde mijn oom enkele voortreffelijke steaks die we opaten met sperziebonen en rijst. Intussen had ik bij Quality-Inn voor twee nachten gereserveerd, waarna we een flinke rit door de omgeving maakten en ergens langs de weg een lekker ice-cream aten.

Daarna was er tijd om flink bij te praten in het appartement van mijn oom.

Het was weer een schitterende dag, met mooi, warm weer

 

Afgelegde afstand vandaag: 62 mijl

Afgelegde afstand totaal: 4261 mijl

 

Ga voor foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15 juli 2008