Donderdag 19 juli 2007

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

Vanmorgen was het nog steeds bewolkt toen ik om 9.15 uur wegreed. Daarom voerde ik mijn īregenīplan uit: Ik reed Rt. 16 in noordelijke richting op om te zien hoe het bij begin van de autoweg naar Mt. Washington zou zijn, om daar te beslissen of ik al dan niet naar boven zou rijden. Route 16 is een mooie weg door berglandschap met veel bos.

Glen Ellis FallsBij Glen Ellis Falls parkeerde ik, kocht een kaartje om overal in de natuurparken te mogen parkeren en liep naar de waterval. Het was maar een korte wandeling naar de waterval en het pad was, zoals overal bij dit soort korte wandelingetjes, flip-flop proof. Er liepen inderdaad mensen op teenslippers, maar dat leek mij toch niet zo'n genoeglijke wandeling op te leveren. Daarvoor was het pad toch te rotsachtig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de waterval was het maar een eindje naar Mt. Washington Autoroad. Het was echter zo bewolkt dat ik de weg en de berg niet opging, maar terugdraaide en over Rt. 16 terugreed naar Conway. Daar draaide ik Rt. 112 op, de Kancamagus Highway, een prachtige en beroemde weg door de Appelachen. Ook hier was de bewolking en (mot)regen een beetje spelbreker, maar ondanks dat was er nog genoeg te zien.

 

Lower Falls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rocky Gorge

 

Ergens langs Kacamagus Highway

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Lincoln gepasseerd te hebben, reed ik verder over 112 tot Woodsville en daarna zuid over Rt. 10 tot Lebanon, waar ik in de bieb mijn mail even las. Net over de rivier, in White River Junction, vond ik een kamer bij Super 8

186 mijl met, vooral in de middag, veel regen.

 

Afgelegde afstand vandaag: 186 mijl

Afgelegde afstand totaal: 1337 mijl

 

Ga voor foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 25 augustus 2008