Vrijdag 12 augustus 2005

 

Vorige
Start
Omhoog

 

 

Het is steeds weer merkwaardig hoe kort de nacht duurt als je terugvliegt vanuit de VS naar Amsterdam. Ook deze keer was het maar enkele uren echt donker, waarna het heel snel licht werd. Het personeel bood alle gelegenheid om te slapen, het licht werd direct na het diner flink gedimd en slechts zo af en toe kwam er iemand langslopen om te kijken of er soms iets nodig was.

Slapen lukte echter niet of nauwelijks. Daarvoor was alles toch te ongewoon, al lukte het wel om wat te dommelen. Boven Ierland gingen de lampen weer een beetje aan en kregen we ontbijt geserveerd: een croissant en een bakje citrusfruit. Iedereen liet dat staan, want de grapefruit en de sinaasappel hadden elkaar zo be´nvloed dat ze beide oneetbaar waren geworden.

Ondanks de wat late start, landden we om 8.15 uur precies op tijd op de Polderbaan. Het was iets nevelig en ook motregende het een beetje, zodat er buiten weinig te zien was. Toen moesten we zeker nog 15 minuten rijden naar de terminal en omdat we nog even op een vrije Gate moesten wachten, duurde het tot 8.45 uur voordat we het vliegtuig uit konden.

Het was een hele wandeling naar de bagageband. Onderweg kwam ik langs de douane, maar vergeleken met de Amerikaanse en Canadese customers stelt hun controle helemaal niks voor. De koffers kwamen lekker snel (opnieuw verbaasde ik me dat ze dat zo snel voor elkaar krijgen) zodat ik om ca. 9.15 uur Nederland binnenstapte, waar Jan Kodde me al stond op te wachten.

Thuis, bij het uitpakken, ontdekte ik dat iemand van de TSA mijn koffer geopend had en daarin had rondgeneusd.

 

Afgelegde afstand door de lucht vandaag en gisteren: 4157 mijl

Afgelegde afstand door de lucht totaal in deze 32 dagen: 13085 (nautische) mijl = 24233 km

Afgelegde afstand totaal per auto in Noord Amerika: 6466 mijl = 10404 km

 

Ga voor meer foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

 

Vorige | Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 03 oktober 2007