Zaterdag 6 augustus 2005

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

Gisteren schatte ik nog wel 200 mijl te moeten afleggen om weer in Lowell terug te keren en dat bleken er toch nog wat meer te zijn. Om een uur of negen vertrok ik bij Fletcher Motel. Dit motel bood geen ontbijt aan, zodat ik uitweek naar Mc. Donalds voor pancakes en koffie.

Daarna reed ik over M 23 zuidwaarts, steeds langs het meer in de richting van Bay City. Dat lag ongeveer 130 mijl verderop. Het landschap lijkt sterk op UP, vrij vlak, hier en daar een boerderij, wat armoedig bos, maar wel dichter bevolkt met mensen. Overal zag ik huizen langs het meer staan en allerlei (vakantie)dorpjes, maar ik kwam ook grotere plaatsen tegen. In veel dorpen en steden was het vandaag markt en hoeveel garage- en yardsales ik vandaag heb gezien, weet ik niet meer. Veel Amerikanen hebben een actieve handelsgeest. Bij veel huizen staat iets te koop aan de weg en veel mensen organiseren en bezoeken rommelmarkten die vanuit de garage of vanaf het grasveld worden georganiseerd.

Bij Standish, een eindje voor Bay City reed ik naar Interstate 75 om zo verder te rijden via Flint en Lansing naar Lowell. Bij Perry ging ik even van de weg af om te tanken en te eten. Als je voor het eerst in de VS komt, moet je er even aan wennen dat dergelijke services niet direct aan snelweg liggen, maar dat je een afslag moet nemen, waarna je ruime keus hebt aan de secundaire weg waarop je dan terecht komt. Vervolgens reed ik verder, tot ik omstreeks twee uur weer bij mijn familie in Lowell arriveerde.

Daar trof ik mijn familie weer aan, deze keer inclusief mijn oom, die terug was van een reis naar Zambia. We praatten uitgebreid bij, rommelden wat om het huis, kochten sweet corn for supper en bekeken een huis waarin mijn oom het timmerwerk verzorgde.

 

Afgelegde afstand vandaag: 281 mijl

Afgelegde afstand totaal: 5705 mijl

 

Ga voor meer foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 15 februari 2008