Zaterdag 30 juli 2005

 

Vorige
Start
Omhoog
Volgende

 

 

Afgelopen nacht sliep ik van 19.30 tot 8.00 uur, meer dan de klok rond dus. Toen stond ik op, genoot een eenvoudig ontbijt in het motel en vertrok richting Grand Rapids.

Eerst een stukje over Interstate 94, waar ik bij Jackson even van de weg afging om bij Meijer een Compact Flash kaart te kopen. Mijn digitale geheugen was een eind opgebruikt en deze kaartjes kosten in de VS een stuk minder dan in Nederland. Bij het tankstation nam ik een koffie, iets wat hier op elk pompstation wordt verkocht in bekers van verschillende groottes.

Daarna zocht ik M50 op die diagonaal naar het NW loopt en praktisch in het dorp van mijn familie uitkomt. Dit is geen snelweg, je mag er 55 mijl per uur rijden, maar als er geen wegwerkzaamheden zijn, rijd je ook echt 55 mijl in een uur.

De weg voerde door een mooi landschap, heel anders dan in Washington state of BC. Het is een stuk vlakker, dichter bevolkt en meer in cultuur gebracht. Toch is het nog lang niet te vergelijken met Nederland. Ook hier in de VS valt de enorme ruimte en weidsheid op.

In Lake Odessa, waar ik al vaker was, nam ik een lunch, om 3 kwartier later bij mijn familie binnen te stappen, waar ik hartelijk ontvangen werd. Zoals altijd was het weerzien aangenaam en was er genoeg bij te praten. We dineerden lekker Amerikaans met hamburgers en 's avonds ging ik op tijd slapen.

Ik heb niet de kortste weg genomen, maar om hier vandaan op het vliegveld te komen heb ik toch wel 2 uur en een kwartier nodig. Goed om te weten voor de terugreis.

 

Afgelegde afstand vandaag: 167 mijl

Afgelegde afstand totaal: 3626 mijl

 

Ga voor meer foto's naar mijn albums op Webshots. Klik hier (opent in nieuw venster)

 

Reageren? Stuur mij een e-mail

 

 

 

 

 

 

Vorige | Start | Volgende

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 03 oktober 2007